ЦСКА изпусна един от талантливите си играчи заради смешната сума 21 хиляди лева. Точно толкова дължи клубът на вратаря Иван Караджов. БЛИЦ първи в петък ви информира, че стражът е разтрогнал договора си с “армейците” заради три неполучени заплати. Караджов е взимал от ЦСКА по 7 хиляди лева на месец, т.е. трите му заплати излизат по-малко от цялото месечно възнаграждение на Янис Зику например.

Стражът поднови договора си за три години с “червените” през лятото на 2010-а. Според клаузата в него през първата година той взима по 6 хиляди лева на месец, а през втората (настоящата) по 7 бона. Явно обаче босовете от “Титан” не са сметнали за нужно да дават заплатите на Караджов, което го принуди да скъса с клуба. В същото време в отбора остават други двама вратари – Здравко Чавдаров и Благой Макенджиев, които са с почти същите заплати, но едва ли са по-добри от юношата на ЦСКА Иван Караджов. БЛИЦ вече ви информира, че най-сериозен интерес към стража има от Литекс.

Кондиционният треньор Иван Йовановски получава по 8 хиляди лева на месец, но за негово съжаление той не е виждал заплати от 5 месеца. Специалистът подаде едномесечно предизвестие и също си тръгва от ЦСКА.