Първото ново попълнение на ЦСКА от чужбина ще бъде аржентинец, пише в. “Меридиан Мач”. Неговото име все още се пази в тайна от хората в ръководството на "червените", но е ясно, че става въпрос за нападател. Треньорът Пaвел Дочев е бил най-впечатлен от сънародника на Марадона и Меси от всички играчи, които гледа на дискове. Другият, който е харесан от специалиста, е шотландецът Чарли Мългрю. Той обаче май ще предпочете офертата на английския третодивизионен Брентфорд пред тaзи на ЦСКА.
 
 
Към този момент селекцията при "червените" не върви изобщо. Мнозина чужденци, на които са им били предложени преговори, са отказвали на момента. Все пак Павел Дочев и Емил Костадинов работят усилено по привличането на нови играчи, но за жалост към момента няма никакъв резултат. Дочев вече сподели, че до началото на лятната подготовка, която започва на 14 юни, трябва да има 3-4-ма нови футболисти. Това обаче не се вижда как ще стане, защото до тази дата остават едва две седмици.
 
Засега сигурни за ЦСКА са само завръщащите се след изтекъл наем Димитър Илиев, Александър Тонев и Атанас Зехиров. На 50% са договорени левият бек на Локомотив (Пловдив) Ангел Йошев, който е юноша на "червените", и Валентин Илиев, който пък е бивш капитан на отбора./БЛИЦ