ЦСКА е на път да си осигури още един нов футболист през това лято. Става въпрос за 22-годишния защитник Милен Лахчев, който в момента се състезава за втородивизионния Видима-Раковски.

"Червените" отдавна следят изявите на младока, известен с прякора Дървото. Той бе пред трансфер на "Армията" още преди 2 години, но тогава нещата се провалиха в последния момент.

Лахчев е гласен за заместник на Иван Иванов или Кирил Котев, които са спрягани за трансфер в чужбина.

Помощник-треньорът на ЦСКА Сашо Борисов дори наблюдава изявите на футболиста по време на срещата Марек - Видима от изминалия кръг в Западната "Б" група.

Лахчев започва кариерата си в Германея (Сапарева баня). След това преминава през тима на Марек, където играе 2 сезона. Бързо се утвърждава като стабилен защитник и е привлечен в състава на Видима-Раковски. Той е с основен принос за успеха на своя тим през 2007-а, когато отборът от Севлиево отново влиза в елита.

Силните страни на Лахчев са неговият висок ръст (188 см) и отличната игра на втория етаж, пише "7 дни спорт". Той често се включва в атаките на тима си и бележи важни голове. Лахчев има и доста мачове с младежкия национален отбор. По непотвърдена информация ЦСКА ще извади около 100 000 евро, за да се сдобие с услугите на защитника. /БЛИЦ