ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

ЦСКА ще привлече французин, научи БЛИЦ. Бившият футболист на Черноморец Жереми Фо-Поре е поредното ново попълнение на "армейците. Левият бранител ще започне тренировки с "червените" от утре. Французинът идва на стадион "Българска армия" като свободен агент, след като договорът му с Черноморец (Бургас) изтече на 30 юни и не беше подновен.


25-годишният Жереми Фо-Поре изкара 2 години на "Лазур". Първият му сезон при "акулите" бе забележителен. Последваха обаче сериозни контузии, които се отразиха на представянето му в бургазкия клуб.

На 16-годишна възраст Фо-Поре преминава от школата на Лион в тази на Валенс. През 2005-а Валенс е обявен в несъстоятелност и Фо-Поре подписва с Шамбери. Две години по-късно преминава във Ваубан Страсбург като в същото време учи "Физическа подготовка и управление на спорта". През 2010 г. е привлечен в РК Страсбург, където е едновременно футболист и фитнес треньор.

Той става стълб в отбраната с 24 шампионатни изяви, а тимът завършва в горната половина на класирането. Присъединява се към Черноморец (Бургас) в края на юли 2011 със свободен трансфер, но се раздели с "акулите" това лято.

Интерес към Фо-Поре проявяваше и "Ботев" (Пловдив), но в крайна сметка той се озова в ЦСКА. Той отдавна е желан от Стойчо Младенов, но на два пъти трансферът пропадаше. Сега обаче всичко е наред и французинът утре на обяд е чакан при "армейците".

БЛИЦ вече ви съобщи, че в понеделник за проби при “червените” ще пристигне 28-годишният десен бек Бенджамин Аликзандър Херд, наричан накратко Бен Херд.

През последния сезон той е играл за Алдършот, но след изпадането на отбора от английската Лига 2 е напуснал и в момента е свободен агент. С екипа на Алдършот от 2009 до май 213 година футболистът записва 151 мача и отбелязва 1 гол.

Бен Херд е бил преди това в Уотфорд и Шроусбъри.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ