Около 16 часа днес ЦСКА продаде 100-хилядната акция, като приходите за клуба до този момент са около 300 000 лева.

Както е известно, "армейците" стартираха в петък кампанията по публичното предлагане на акциите на клуба. Три милиона от ценните книжа са на единична цена от по 3 лева. За да се счита емисията за успешна, ЦСКА трябва да продаде минимум 1 409 210 акции до 4 април. Срокът обаче може да бъде удължен.

0.0000000_cska_akcii.jpg

ПОДРОБНОСТИ И КАК ПРОТИЧА ПРОДАЖБАТА НА АКЦИИТЕ НА ЦСКА - ТУК!

За мача с Лудогорец е предвидено броят на служителите в офиса на "Армията" да бъде увеличен. Тогава се очаква много фенове да искат да си закупят акции.

Съобщението, публикувано на сайта на ЦСКА:

Армейци,

Във връзка с първичното публично предлагане на ЦСКА и проблемите, които срещат феновете в страната, тази сутрин "Проспорт" направи среща с госпожа Светла Стефанова, Директор инвестиционен център на финансов холдинг  ЕЛАНА.

Тя ръководи центъра точно от северната страна на военния театър (откъм светофара на "Раковски" и "Цар Освободител").

Става дума за очаквания пик на хора от страната за мача с Лудогорец, които ще съвместят посещението на мача със закупуването на ценни книжа. Без никакво съмнение офисът на стадион "Българска армия" ще бъде значително претоварен.

Затова госпожа Стефанова препоръчва следното, доколкото офисът на "Раковски" е удобен за всички пристигащи с автобус или влак, както и за тези с автомобили от четирите посоки:

1. Хората да си изпратят данните от личните карти, имена, ЕГН, дата на издаване и валидност, номер на ЛК, адрес, всичко, както и телефон за връзка на нейния имейл.

Тя ще използва това време, за да подготви всички документи и когато някой пристигне, само ще подпише документите, ще плати и ще си тръгне. Процедура около 3 минути, вместо очакваните между 10 и 15 минути.

Всички координати на госпожа Стефанова и офисът са видни от илюстрацията.

В момента сделките се сключват в нормално темпо в София, по интензивно струпване има във временния офис на "Българска армия".