ЦСКА е на път да осъществи два трансфера в Италия. Източници на БЛИЦ от „Титан” заявиха, че очакват утре развитие по продажбата на Иван Иванов и Благой Пасков на Апенинския полуостров. Защитникът е на крачка от договор с Реджина, чийто босове следят отдавна изявите му. Пасков също е желан от италиански тим, но името на отбора засега се пази в тайна.

Новият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич пристига утре, а в събота ще започне да тренира „червените”. Днешното първо зимно занимание ще бъде ръководено от Адалберт Зафиров. Зафето беше назначен вчера за първи помощник на сърбина. Йешич вече е уведомен за подготвените трансфери и е дал съгласието си.

БЛИЦ е първата медия, която още през октомври писа, че Йешич може да се завърне на „Армията”. В началото на 2010 година отново първи пуснахме новината, че сърбинът ще замени Любослав Пенев в началото на зимната подготовка, както и че „Титан” ще се освободи с хитър ход от Любо, разписвайки молбата му за оставка, подадена още през ноември – след загубата с 0:2 от Базел в София. Въпросната новина за разписване на старата оставка на Пенев публикувахме първи на 12 януари следобед, а от ръководството на клуба потвърдиха информацията снощи.