ЦСКА ще продаде Райс Мболи до 72 часа. Това разкрива негов представител пред френското издание footmercato. Интересът към вратаря е голям, като 8 клуба се интересуват от него, но реални оферти има само от някои от тях.

“Приоритетът пред Райс е да материализира доброто си представяне на Световното. През 2010 г. не успя да осребри добрите си изяви с хубав трансфер, защото преговорите бяха много трудни", казва представителят на вратаря.

"Затова сега той иска да намери силен клуб, за да покаже, че може да се представя великолепно не само за страната си, но и в тима си. Много отбори са се свързали с нас, но реалните оферти са малко. Все пак, до 72 часа ще решим коя от всички да приемем", добавя той.

"Потърсиха ни от Турция, във Франция също ни питаха за него. Марсилия се интересуваше, но няма нищо конкретно. С нас се свързаха от Шефилд Уензди, КПР, Блекпул и Лестър. Реалната оферта обаче идва от американския Филаделфия Юниън, който дори предостави и конкретни финансови условия. От Португалия с нас се свърза представител на Порто, но не сме обсъждали нищо конкретно. Същото мога да кажа и за хора на Бенфика. За него приоритет винаги е било да играе във Франция", заявява представителят на Мболи.