ЦСКА ще направи поредния опит да продаде свой футболист зад граница. Нападателят на „червените” Дормушали Саидходжа е в полезрението на италианския Гросето, пише в. „Тема Спорт”.

Пратеници на тима от Серия „Б”, който се бори за класиране за плейофите за влизане в елита на Ботуша, ще седнат днес в ложите на стадион „Българска армия”.

Муши обаче най-вероятно ще гледа поне първите минути на дербито с Локомотив (София) от пейката. Италианците пък засега не са предложили конкретна оферта за нападателя.

Те искали да го видят в игра най-малко 30 минути, за да преценят качествата му. Според запознати Гросето принципно са одобрили Саидходжа, но само на базата на записи с мачовете му в ЦСКА, в които той е взел участие и е вкарвал голове./БЛИЦ

Групата на ЦСКА за мача с Локомотив (София): Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Йордан Минев, Павел Виданов, Апостол Попов, Александър Бранеков, Костадин Стоянов, Тодор Янчев, Светослав Петров, Викторс Мороз, Борис Галчев, Николай Манчев, Румен Трифонов, Спас Делев, Флорентин Петре, Елиот Гранден, Руи Мигел, Маркиньос и Дормушали Саидходжа.