ЦСКА пусна в продажба ограничено количество билети за финала срещу Левски, който ще се състои на 15 май (неделя) от 17:00 часа на Националния стадион.

Така „червените“ привърженици, които не успяха още да се сдобият с пропуск за важния мач, успяха да го сторят на касите на стадион „Българска армия“. Ценните хартийки се купуваха като топъл хляб. „Армейците“ са пуснали в продажба билетите, които се пазеха до понеделник (9 май) за притежателите на абонаментни карти, но така и не бяха взети от тях.

Цените на билетите са както следва:

Сектор „А“ – 35 лева

Сектор „Г“ – 15 лева

При касите на „Армията“ най-крайните фенове на ЦСКА проверяваха хората, дошли за билет, дали са от ЦСКА, тъй като в началото на продажбата на билети се появиха множество информации, че фенове на Левски са си купили пропуски за секторите, отредени за „червените“ привърженици.

В събота (14 май), от 10 часа пък ще започне презаверяването билетите за Сектор „А“ на националния стадион, които бяха купени онлайн, които са общо 2025 билета. Тази мярка идва отново заради информацията, че фенове на Левски са купили билети за секторите, предназначени за ЦСКА. Презаверяването на ценните хартийки ще продължи до 19 часа в събота и между 10 и 14 часа в деня на мача, пише Dsport.