Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Хайка за разкриване на измама с билети са предприели доверени лица на "Титан" по време на мача ЦСКА - "Ботев" (Пловдив) (1:0), игран късно в събота. Хора на Димитър Борисов забелязали как групичка пред централния вход продава пропуски с цена пет лева, пише “Стандарт”.
 
Става въпрос за безплатни билети, предназначени за специални гости, легенди, мениджъри. Търговците се огънали бързо и натопили шеф на "Армията" за схемата. От "Титан" разследват дали черноборсаджиите лъжат, или наистина са наети от въпросния началник.
 
На самия мач не беше трудно да бъдат преброени феновете на ЦСКА - няколко дузини. Те не се чуха заради мощните песни на 2000 "бултраси", препълнили "клетката". Все пак рехавата агитка се появи на трибуните, колкото да остави плакати срещу "Титан" и футболистите. После напусна, придружавана от полицаи.
 
От Сектор "А" пък освиркаха мощно и треньора Радуканов, и половината играчи. Интересното е, че босът Димитър Борисов за първи път от доста време седна в ложата, без да се крие, и изгледа скромния, но важен за класирането успех над пловдивчани.