ЦСКА се включи в благотворителната инициатива за подпомагане на лечението на малък фен на тима, който се бори с тежко заболяване. Затова „червените“ предоставят на търг фланелката на Евандро, която бразилецът носи по време на първия мач с Осиек в Лига Европа и вкара единствения гол в мача.

Армейци,
едно малко червено сърце има нужда от нашата помощ.

Александър Недков е на 12 години с диагноза Остра лимфобластна левкемия. В момента той се намира в онкологичното отделение на УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ", където вече тече лечение с химиотерапия, всекидневно преливане на кръв и други процедури, с които да бъде стабилизирано неговото състояние. Предстои му дълга борба, която е свързана и с много средства, непосилни за семейството на Алекс.

С цел да помогнем на детенцето, откривам търг за фланелката на Евандро, с която бразилецът отбеляза невероятен гол срещу Осиек на "Армията". Тя ще бъде разписана от целия отбор на ЦСКА. Нейната начална цена за наддаване започва от 500лв. Търгът ще продължи до 18 август (понеделник). Човекът, спечелил търга, ще получи фланелката лично от Евандро. Наддаването става в коментари под снимката или на лично съобщение.

Фланелката ще бъде предадена, след като най-високото предложение бъде преведено по сметката на детето и бъде предоставено платежното нареждане от банката.

Нека заедно помогнем на малкия армеец Алекс отново да играе футбол! Нека го подкрепим, за да може да се радва на живота като всички деца и да спечели най-важния си мач!