ЦСКА проявява интерес към защитника на Литекс Михаил Венков. Бившият национал отдавна е със статут на твърда резерва в Ловеч и е заявил пред свои близки, че има желание да продължи кариерата си на "Армията". Договорът на Венков с Литекс изтича през лятото на 2011 година. Все още не е ясно каква сума ще поиска за правата на футболиста Гриша Ганчев, но от Борисовата градина считат, че могат да стигнат до споразумение с ловчанлии, пише “Тема спорт”.

С евентуалното привличане на Венков, на “Армията” ще решат проблема с левия бек, тъй като в момента на този пост играе Костадин Стоянов, който се чувства много по-добре в центъра на защитата. Взетият от Миньор Румен Трифонов е използван по-често като ляв халф от Андоне.

Ръководството на ЦСКА потвърди новина на БЛИЦ от вчера, че следи и има интерес към защитника на Черно море Александър Александров.

" Венков е един от играчите, към които проявяваме интерес. Той, както и Даниел Златков от Миньор, Иво Иванов от Берое и Александър Александров от Черно море са сред играчите, които влизат в плановете ни", потвърдиха шефовете в Борисовата градина./БЛИЦ