ЦСКА пусна официално съобщение във връзка с евентуално назначение на редица известни имена от родния футбол в тима, сред които Димитър Бербатов, Лъчезар Танев, Стилиян Петров, Любослав Пенев и други.

"Червените" обявиха, че преговори за това не са водени и оперативното ръководство в лицето на Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще продължат управляват процесите в клуба. Подкрепа има и за треньорския щаб, воден от Стамен Белчев.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Съобщението на ЦСКА:

Във връзка със спряганите имена за ръководни позиции в ЦСКА, бихме искали да заявим, че преговори с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш и други не са водени.

Разбираме интереса към новината за промяна в собствеността и може би е нормално да се спекулира в различни направления преди насрочената за вторник пресконференция, но както беше заявено вчера, оперативното ръководство на клуба ще продължи да бъде оглавявано от Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

Добавяме, че подкрепата и към треньорския щаб е пълна. Желаем на Стамен Белчев, екипа му и отбора победа в днешния важен мач!