ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА пусна в продажба билетите за домакинския мач срещу Сепси (Сфънту Георге) от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. „Армейците“ приемат носителя на купата на Румъния на 27 юли (четвъртък) от 20:00 часа.

Клубът от стадион „Българска армия“ поднесе нова неприятна изненада на феновете си. След като преди дни стана ясно, че „червените“ са вдигнали цените на билетите за домакинските мачове от efbet Лига, сега последва нов сюрприз – запалянковци на тима няма да се допускат в сектор „Г“ за мача със Сепси.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Продават се билети само за двете централни трибуни – сектори „А“ и „В“. Те са съответно на цени от 20 и 16 лева. По 130 лева се продават пропуските за ВИП ложата.

Проверка с последния домакински мач на ЦСКА от евротурнирите на „Армията“, показва леко увеличение на цената на билетите за сектор „В“, но и намаление за ВИП ложата.

За последно „армейците“ играха на собствения си стадион през миналото лято срещу ирландския Сейнт Патрикс. Тогава билетът за сектор „А“ също е струвал 20 лева. Пропуските за секторите „В“ и „Г“ са били по 12 лева, а във ВИП-а се е влизало срещу 150 лв.

ИНФОРМАЦИЯТА ОТ САЙТА НА ЦСКА ОТНОСНО БИЛЕТИТЕ ЗА МАЧА СЪС СЕПСИ
Армейци,
Билетите за първия мач от втория квалификационен кръг в турнира Лигата на конференциите между ЦСКА и румънския Сепси вече са в продажба онлайн. Срещата ще се играе на 27 юли (четвъртък) от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Феновете ще бъдат позиционирани в секторите "А", "В".
Цените на билетите са:
- Сектор А - 20 лева
- Сектор В - 16 лева
- ВИП ложа - 130 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

От днес билети се продават и на касата до фен магазина на "Армията", която е с работно време от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача (27 юли) от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

ВАЖНО: Местата на притежателите на абонаменти карти ще се пазят до 12:00 часа на 25 юли (вторник)!

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!