ЦСКА U18 победи с 2:1 Марица (Пловдив) и в реванша от 1/8 финалите в турнира за Купата на БФС, който се игра на стадион "Марица" в град Пловдив. По този начин с общ резултат 5:1 от двете срещи младите армейци продължават уверено напред към 1/4 финалите в надпреварата. Точни за червените бяха Алесандро Николов  в 36-ата и Александър Кожухаров в 43-ата  минута на двубоя.

През първата част юношите ни старша възраст, родени през 2005 година имаха териториално преимущество, като владееха повече топката и търсиха непрекъснато попадение, но пропуснаха поне 5 изгодни положения за гол. В 36-ата минута все пак логичното се случи, когато  Браян Стефков проби по дясното крило и намери непокрития Алесандро Николов, който мигновено се разписа за 1:0. В 43-ата минута Петко Панайотов напредна по левия фланг и подаде към Александър Кожухаров, който хладнокръвно покачи на 2:0. По този начин двата състава се оттеглиха на почивка с две попадения преднина за червените и общо 5 от двете срещи.

През второто полувреме възпитаниците на старши треньора Стамен Белчев продължиха да контролират събитията на терена, като въпреки преднината си не спряха да атакуват и да търсят още голове. 

Домакините от своя страна се отбраняваха сравнително добре и не пропускаха възможност да контраатакуват. В 82-ата минута футболистите на Марица стигнаха до почетно попадение, което дойде след пробив отдясно и подаване в наказателното поле, след което се стигна до изстрел от близка дистанция и спасяване на Алекс Божев, но при добавката играч в жълто се разписа за 1:2.

По този начин ЦСКА U18 записа напълно заслужена победа с 2:1 и в реванша над връстниците си от Марица (Пловдив) и с общ резултат 5:1 продължава напред към четвъртфиналите в турнира за Купата на БФС.