Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

ЦСКА ще генерира сериозни приходи от над 800 000 лева от мачовете с Рига и Адмира Вакер, изчисли „Тема Спорт“. „Армейците“ имат гарантирани 260 000 евро само за участието си във втория кръг на Лига Европа, или 507 000 лева. Отделно от продажбата на билети за двубоите с Рига и Адмира клубът ще отчете приход от малко над 300 000 лева.

ЦСКА ще получи определена сума и за телевизионни права, като до този момент бе излъчено домакинството срещу латвийците, а се очаква „Диема Спорт“ да вземе и двубоя с австрийците тази седмица. С приходите от прякото предаване е възможно „червените“ да генерират 1 милион лева от първите два кръга в евротурнирите.

Поне до момента няма обявено споразумение между ЦСКА и „Диема Спорт“ за телевизионното излъчване на двубоя с Адмира Вакер на 26 юли, но се очаква платеният канал отново да покаже евросрещите на „армейците“, както в първия кръг срещу Рига.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Клубът регистрира доста сериозен интерес към домакинския двубой с австрийците на 26 юли. „Червените“ пуснаха билетите в петък и още през първите три дни вече са разпродали над половината от тях.

Вчера голям брой фенове се сдобиха с пропуски преди двубоя с Локо Пловдив. Мачът с Адмира е в четвъртък от 20:00 часа. За срещата ще са отворени секторите „А“ и „В“, но към капацитета ще бъдат добавени и седящите места в сектор „Г“.

Така на двубоя в четвъртък ще присъстват 12 000 зрители. Цените са 20 лева за сектор „А“ и 12 лева за „В“. Притежателите на абонаментни карти използват 10% отстъпка от цената, ако си закупят билет от касата до фенмагазина на "Армията".

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019