Юношите на ЦСКА до 19 години и връстниците им от Черно море не успяха да си отбележат гол в мач от XXI кръг на Елитната група. Двубоят се игра на стадион “Корабостроител” във Варна.

"Армейците", водени от Ивайло Станев, имаха добри възможности да открият резултата, но не успяха да се разпишат, а в последните минути домакините удариха греда. В крайна сметка срещата завърши 0:0, a равенството е второ поредно  за "червените".

Титулярният нападател на ЦСКА U19 Радослав Живков претърпя операция днес и ще пропусне остатъка от сезона, след като по време на мача с Берое в неделя спука кост на петата на десния си крак, информират на сайта си "червените".

Петима юноши от състава на ЦСКА получиха повиквателни от селекционера на България U18 Ангел Стойков за лагер на националния отбор, който започва в понеделник. Това са Валентин Антов, Никола Борисов, Адриан Гиргинов, Емануил Личев и Божидар Чуканов, които ще са на разположение на треньора за две контроли срещу Армения през следващата седмица. Проверките ще се състоят на Национална футболна база "Бояна" на 12 април (вторник) от 16:00 часа и на 12 април (четвъртък) от 11:00 часа.

В следващия кръг ЦСКА U19 приема Славия на базата в Панчарево.

Стартов състав: Борис Груев (в), Джулио Чарлов, Валентин Антов (к), Никола Борисов, Адриан Гиргинов, Николай Янков, Петър Петров, Даниел Йорданов, Иван Митрев, Божидар Чуканов, Борислав Будинов

Резерви: Драгомир Захаринов (в), Милен Манчев, Георги Костов, Емануил Личев, Любослав Златков, Жулиан Манолов, Радослав Илиев

Старши треньор: Ивайло Станев