ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

ЦСКА използва официалния си профил във „Фейсбук“, за да обяви, че отваря вратите на стадион „Българска армия“ за своите фенове. Това ще се случи ден преди последния домакински мач на легендарното съоръжение в Борисовата градина. Както е известно, на 10 декември от 17:45 часа „армейците“ приемат Лудогорец, а след това ще започне реконструкцията на стадиона.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

На 9 декември привържениците на ЦСКА ще получат достъп до всички онези емблематични места на „Армията“, които са мечтали да посетят през годините. Сред тях са съблекалнята, залата за пресконференции, стаичката на емблематичния домакин на клуба бай Добри и дори контролното помещение, откъдето се изписва резултата на електронното табло. Желаещите ще може да видят и чертежите за строежа на стадион „Българска армия“. В заключение от клуба обещаха и още много изненади за феновете.

ТЕКСТЪТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА ЦСКА
Като за последно! На 09.12.23 г., ден преди последния мач на ЦСКА на „Българска армия“, стадионът ще отвори врати за всички фенове на отбора!
Ще имате възможност за последен път да видите съоръжението отвътре. Ще бъде осигурен достъп до:
* терена, на който са се играли паметни мачове;
* съблекалнята, в която години наред са се помещавали велики „армейски“ имена;
* между 10 -12 ч. за първи път привържениците ще могат да надникнат и в легендарната стаичка на бай Добри, все още съхраняваща паметни спомени от историята на „червения клуб“;
* залата за пресконференции, в която с емоции са говорили десетки треньори и футболисти. Ще имате възможност да седнете на техните места и да се снимате за спомен
* Контролната стая, от която са изписвани паметни резултати на легендарното табло. Отново там ще видите и чертежите на старото съоръжение - ръчно разчертани на стотици страници стара хартия.
Очакват ви и други изненади и приятни моменти!