ЦСКА загуби от Лудогорец с 0:2 на стадион "Българска армия". Всъщност, това не е нищо ново. 14 поредни мача "червените" нямат успех срещу разградчани. Периодът стана прекалено дълъг - от есента на 2011 година, до момента, почти 6 години.

Силните обаче трябва да приемат и загубите. Ако ЦСКА е силен клуб, трябва да признае, че и днес не успя срещу Лудогорец. Това обаче не дава право на меко казано аматьорски изпълнения. Вероятно за първи път в историята на футбола дикторът каза, че головете на Лудогорец са от засада. В случая не е важно дали става въпрос за ЦСКА и Лудогорец или за друг мач. Въпросът е принципен. Някъде да сте чули и видели диктор на стадион да обяви голове за засада, дали има дузпи или фаулове?! Не, нали...

Съдията днес може да е сбъркал, може и да не е. Има специалисти, които трябва да го коментират. Това не е работа на диктора. Смешно е.

А истината е проста и ясна - "червените" футболисти трябва да се сърдят само и единствено на себе си. Създадоха не малко положения, които бяха длъжни да реализират и сега можеше да ликуват. Стамен Белчев е добър човек и вероятно добър специалист, но му трябва още, за да е начело на ЦСКА. Нищо лошо срещу наставника, просто на "Армията" трябват футболисти с друг характер и треньори с друг ореол - на победители.