Ръководството на ЦСКА е изправено пред страхотен проблем свързан с двама от най-опитните си футболисти, научи БЛИЦ. Става въпрос за вратаря Ивайло Петров и Владимир Манчев, които не попадат в сметките на треньора Йоан Андоне, но не искат да напуснат клуба. 

Шефовете успяха да разкарат част от ненужните играчи, но Пифа и Манчев така и не склониха да разтрогнат договорите си по взаимно съгласие. Причината е логична за футболистите – те са двама от най-скъпоплатените на “Армията”.

”Истина е, че срещаме трудности с Петров и Манчев, но до края на месеца се надявам да разрешим този проблем. Всеки от тях е склонен да получи пари на ръка, но има претенции за други неща”, заяви човек от ръководството на клуба.

ЦСКА не успя да се отърве и от още двама – Орлин Орлинов и Александър Бранеков, на които Андоне не иска да разичта. Тя баха пред трансфер в Казахстан, но сделката пропадна. Има вариант те да бъдат върнати в първия състав, но само за тренировки, тъй като със сигурност няма да играят до лятото./БЛИЦ