ЦСКА ще опита да изкара още пари от трансфери. Нарочени за продажба са защитникът Иван Иванов и халфът Иван Стоянов, на които се търсят отбори в Русия и Украйна. В операцията са впрегнати всички мениджъри, които имат някакви позиции и познанства във футболните среди на двете страни. Там пазарът все още е отворен.

Треньорът Йоан Андоне е предупреден, че е възможно да се лиши поне от единия за пролетния сезон. Румънецът казал, че няма проблеми, разполагал с достатъчно играчи за всички постове.

За Иванов имаше оферта от украинския Днепър, но двата клуба не се разбраха за начина на сключване на сделката. От ЦСКА искаха да го продадат срещу 1 млн. евро. Украинците са искали да го вземат първо под наем и това осуети сделката. Другият кандидат за Иванов е Ростов на Дон, които обаче също го искат първо под наем.

Към Стоянов също има интерес от руски и украински отбори, които са го гледали на лагера в Анталия. Докато бяха в Турция, "червените" сключиха успешна сделка с Анжи (Махачкала) за Тодор Тимонов, от която се очаква да влязат поне 500 000 долара./БЛИЦ