ЦСКА води преговори с няколко фирми за спонсорство. Това заяви изпълнителният директор на тима Александър Тодоров. Той допълни, че се надява Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров да си купят акции и да помогнат по този начин на ЦСКА.

"Водим разговори с няколко фирми, които да станат спонсори на ЦСКА. По този начин клубът ще може да съществува и да покрива текущите разходи докато излезе на борсата. Надявам скоро да може да обавим новите спонсори", заяви Тодоров на пресконференция днес.

"Няма никакъв смисъл да крием заплатите на нашите футболисти. Все пак целта е да превърнем ЦСКА в публично дружество. Наясно съм, че не другите клубове нашата прозрачност не им е приятна, но няма как. Нали вървим към Европа. Акциите на ЦСКА ще струват по два лева и всеки може да си закупи. Надявам се хора като Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров да си закупят акции. Все пак те са хора с възможности. Ще изготвим специална система. Всеки един човек, които закупи акции, ще може да влиза в системата и да проверява как се харчат парите", добави шефът на "армейците".