ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов започнаха да изплащат многобройните дългове, които клубът е натрупал с годините. Сигурни източници съобщиха пред БЛИЦ, че в петък, 14 юни, “червените” са превели 500 000 евро (или 1 милион лева) на украинския олигарх Константин Жеваго.
 
По времето, когато властта в ЦСКА се държеше от индиеца Прамод Мидал, украинският милиардер бе на крачка да купи футболния клуб и металургичния комбинат “Кремиковци”. С въпросните 500 000 евро Жеваго капарира част от акциите, които в крайна сметка така и не успя да придобие. Впоследствие парите му не бяха върнати, включително и след смяната на собствеността в ЦСКА и идването на власт на “Титан”. На няколко пъти Жеваго запорира акциите на българския футболен клуб, но въпреки това отговор не следваше. В петък обаче тази сага най-сетне приключи.
 
Очаква се най-късно до средата на настоящата седмица “Титан” и Гриша Ганчев да направят официално изявление за бъдещето на ЦСКА. Както БЛИЦ вече писа, ловешкият бизнесмен вече постави своите условия и очаква отговора на Димитър Борисов и Иво Иванов.