Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Ръководството на ЦСКА изрази опасения от собствените си фенове, всъщност от “псевдофенове”, които може да издействат евентуално наказание на клуба. По този повод от Борисовата градина разпространиха декларация, в която призовават привържениците на подкрепят отбора, а не да му вредят. Освен това от ЦСКА пишат, че ще има засилена охрана по време на мача с Черно море, който е в неделя от 13:30 часа.

Ето декларацията на ЦСКА:

Армейци, в последните часове в любимия ни клуб постъпиха няколко много сериозни сигнала, относно задаващи се евентуални провокации по време на предстоящите мачове на ЦСКА в първенството! Целта им е повече от ясна - да получим административни наказания и да ни бъде попречено да станем шампиони. Научихме, че трябва да бъдем максимално подготвени за реакция, с всички позволени от закона средства, срещу достатъчно вероятни умишлени действия на наши "псевдофенове". За целта ние - ръководството на най-успелия отбор в България, ще усилим охраната във всички сектори на стадиона ни, както и в отредените за публиката ни места, където гостуваме. Гарантираме, че с оглед на видеонаблюдението, с което разполагаме, всяко едно провокативно действие ще бъде локализирано, а извършителят му - разпознат, изведен от сектора и задържан! Пропускателният режим ще бъде сериозно засилен и няма да се допускат лица употребили алкохол. Ще се извършват щателни проверки от страна на полицията, частни охранители и стюарди. Призоваваме вас - най-силният ни играч, да не се подавате на всякакви провокации, и да сигнализирате своевременно, ако забележите такива. Най-вече бъдете нащрек за расистки и антисемитски лозунги.

Армейци, нека подкрепяме горещо ЦСКА, както е било винаги досега, но и да помагаме с всички сили за равнопоставеността на всеки отбор при участието му в първенството. Нека заедно направим така, че да сведем до нула шансовете на всеки наш "псевдофен", да нанесе удар по отбора ни, извън терена. Нашият ЦСКА трябва да направи още шест крачки до поредното си историческо признание. Нека отново ги извървим заедно. По шампионски. По армейски. За 32-и път.

Напред червените!