ЦСКА отново се върна на вариант Сливен за домакинството срещу Берое от втория кръг на "А" група. "Армейците" са притиснати до стената, тъй като няма никакво време, за да се намери стадион, на който да бъде изтърпяно наказанието, информира "Гонг".

Вчера спортно-техническата комисия утвърди стадион "Локомотив" в Пловдив, но "черно-белите" отказаха да дадат съоръжението си. Те изтъкнаха съображения за сигурност заради враждата между феновете на "смърфовете" и "армейците". Освен това полицията също бе против този мач, тъй като по същото време ще се играе и срещата Ботев – Монтана и в Пловдив ще се съберат 5 агитки.

След като пропадна варианта Пловдив шефовете на ЦСКА направиха всичко възможно да преместят срещата в Мездра. Първоначално дори градът бе обявен като най-вероятно място за провеждане на двубоя. В крайна сметка обаче наредбите на БФС не позволяват Мездра да е домакин на срещата и нещата придобиха нов обрат.

Така шефовете на "армейците" отново стигнаха до Сливен, какъвто бе първоначалният замисъл, като може би единственият вариант за мач извън Стара Загора.

Късно снощи ръководството на ЦСКА се е свързало с колегите си от Сливен и двете страни са де договорили. Изпълнителният директор на "войводите" Георги Кирилов заяви, че сутринта в 7:15 часа е изпратено писмо до БФС, с което се уведомява футболната централа, че Сливен няма против да се играе мачът на стадион "Хаджи Димитър".

Очаква се до края на деня да има и официално решение на казуса, като и полицията в Сливен да обяви, че няма проблеми с охраната на двубоя. СТК трябва да утвърди стадион "Хаджи Димитър" за домакин на срещата между ЦСКА и Берое, която е в събота от 18:30 часа. /БЛИЦ