Новото попълнение Спас Делев ще води атаката на ЦСКА в днешната контрола срещу чешкия гранд Спарта (Прага), съобщава Гонг.бг.

Останалите в стартовия състав се очаква да бъдат: Павел Виданов, Кирил Котев, Костадин Стоянов, Йордан Минев, Костадин Янев, Светослав Петров, Атанас Зехиров, Руи Мигел, Хосе Арибас.
 
Единственото колебание на треньора Любослав Пенев е за вратарския пост, където до последно ще избира между Здравко Чавдаров и Ивайло Петров-Пифа.
 
Тази сутрин тези играчи проведоха тактическа тренировка, която бе водена от кондиционния треньор Хесус Паредес. Останалите, които се очаква да са титуляри утре срещу унгарския Фехервар направиха продължителна тренировка под наставленията на Любо Пенев.
 
Пенев има намерение да не прави пълна промяна на състава за второто полувреме на мача със Спарта. Мачът е от 19:30 часа на стадиона в Санкт Вайт.
 
Първа тренировка с ЦСКА днес направиха Орлин Орлинов, който вчера се присъедини към тима и дошлия на проби Марко Вуич от австрийския шампион Ред Бул Залцбург.
 
Първо занимание с “армейците” в Австрия проведе и Маркиньос, който снощи се прибра след проби в Амкар. Бразилецът ще очаква до понеделник решението на Димитър Димитров-Херо, дали ще бъде привлечен в руския тим./БЛИЦ