Доскорошният защитник на ЦСКА Иван Иванов може съвсем скоро да облече отново червената фланелка. Причина за евентуалното връщане на бранителя е представянето му в руския Алания (Владикавказ). Треньорът на новака в елита Владимир Шевчук обяви, че е очаквал по-добра игра от Иванов и го извади от състава за последния мач. Защитникът направи няколко грешки в първите мачове и е на път да изпадне в немилост, тъй като според наставника отбраната на тима се представя зле до момента.

Има вариант Иван Иванов да се върне в ЦСКА на полусезона в Русия. Първата част от първенството приключва в средата на юли, а “червените” със сигурност ще търсят централен бранител. Траншът от трансфера на Иванов и Стоянов през зимата все още не е пристигнал в Борисовата градина, така че това може да бъде използвано за евентуалното връщане на защитника.

Засега от клуба от Владикавказ не бързат с крайни решения и не казват дали Иван Иванов ще бъде изгонен при първа възможност. По-вероятно е той да бъде преместен в дублиращия тим./БЛИЦ