ЦСКА може да си върне Петър Златинов. Новината бе потвърдена от "Българска армия". "Да, имаме интерес към него. Той е сред вариантите ни за нови попълнения, но още нямаме окончателно решение относно това, дали ще му предложим договор", заявиха пред "Меридиан Мач" от Борисовата градина.

Петър Златинов игра в ЦСКА в периода 2000-2002 година. Той има записани 31 мача за "червените". Позицията му е на десен външен полузащитник. Юноша е на ЦСКА, а през последната година и половина е футболист на азербайджанския Интер (Баку). С този отбор 28-годишният Златинов завърши на второ място в местния шампионат през сезона и игра финал за Купата на страната, загубен с 0:1 от Карабах (Агдам).

Освен в ЦСКА, в родната "А" група полузащитникът е играл още за Черно море и Литекс, откъдето бе продаден на Интер (Баку). В школата на "Червено знаме" Златинов тренира при треньора Ангел Рангелов, а в представителния тим на "армейците" наставници са му Димитър Пенев, Спас Джевизов, Александър Станков, Енрико Катуци и Луиджи Симони. През лятото на 2002 година, когато треньор на ЦСКА е Стойчо Младенов, Златинов е продаден на Динамо (Минск).

Братята Петър и Владислав Златинови обаче може да се разминат в ЦСКА. Докато Петър е пред трансфер в Борисовата градина, Владислав, който бе привлечен на "Армията" миналото лято, отпада от сметките на "червените" и със сигурност напуска отбора. Така двамата няма да имат шанса да играят заедно за ЦСКА. /БЛИЦ