ЦСКА следи голмайстора на Етър Тихомир Кънев. Нападателят на "виолетовите" е попаднал в плановете на "червените" за зимната селекция, твърди "Тема спорт". Скаути на "армейците" вече са наблюдавали изявите му в няколко мача в Западната "Б" група. През есента Кънев отбеляза 7 гола в 15 мача и се превърна в лидер на Етър.

Не е изключено 24-годишният нападател да започне проби в ЦСКА на 10 януари, когато стартира подготовката на "червените". Договорът му с Етър изтича през лятото, като интерес към него има от още два елитни тима.

"Да, зная, че ЦСКА са ме гледали в няколко мача и че има интерес към мен, но нищо повече. Предполагам, че ако има нещо конкретно, ръководството ще ми каже. Няма футболист, който да не иска да играе в грандовете у нас", коментира голаджията на "виолетовите".

Той е юноша на Етър, като след това е играл за аматьорския Черноломец (Попово) и Светкавица (Търговище). Преди време е бил на проби в Гърция във втора дивизия и в белгийския Аалст, който стана популярен у нас, след като отстрани "Левски" за Купата на УЕФА през есента на 1995 г. Наскоро обаче изпълнителният директор на "болярите" Димитър Манолов заяви за него, че всяко нещо си има цена.

Както е известно, ръководството на ЦСКА в лицето на изпълнителния директор по спортните въпроси Емил Костадинов заяви, че зимната селекция на тима ще бъде ориентирана главно към български играчи. Старши треньорът Милен Радуканов призна за интерес към Галин Иванов от Славия и Светослав Дяков от Локомотив (Сф). /БЛИЦ