ЦСКА за пореден път ще проведе тренировъчен лагер по време на паузата за националните отбори. Както и през септември месец, така и сега „армейците“ ще заминат за Тетевен. Камповете в полите на Стара Планина вече са нещо като традиция за клуба, тъй като ЦСКА редовно провежда там подготвителни и възстановителни кампове.

Лагерът ще започне в сряда след тренировката на тима на базата в Панчарево. След това „червените“ ще пътуват за старопланинския град, където ще останат до неделя. За последния ден е предвидена и контролна среща с втородивизионния Литекс.

През септември новозначеният тогава Нестор Ел Маестро използва лагера, за да запознае играчите с тактическите си изисквания и да подобри физическото им състояние. Тогава кампът в Тетевен продължи четири дни, а при проведената проверка срещу Литекс беше записана победа с 5:1.

Проведената тогава работа се отплати в следващите мачове. Играта на ЦСКА се подобри, а тимът спечели четири от петте си мача, като в последния направиха 1:1 в дербито с Левски.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига