ЦСКА спечели футболния турнир "Чирпанска кама" за деца до 13 години в Чирпан. На финала "червените" победиха вечния съперник “Левски” след 0:0 в редовното време и по-точно изпълнение при дузпите. На трето и четвърто място останаха Берое и Чирпан. Локомотив (Пловдив) се нареди на пето, а “Ботев” (Пловдив) - на шесто място, съобщава БТА.

Организаторите на турнира раздадоха много индивидуални награди на участниците. За най-добър вратар бе отличен Борис Груев от ЦСКА. Тихомир Димитров от “Левски” грабна приза "най-добър защитник". От отбора на ЦСКА Божидар Чуканов се открои с комплексна игра и стана "най-добър футболист" на 2013. Голмайсторът на тазгодишния турнир бе от ФК Чирпан и е Мишо Стоянов.

Интересен факт за тазгодишния, седмия национален футболен турнир "Чирпанска кама" бе, че капитаните на всички отбори, взели участие на чирпанския стадион, засадиха в знак на приятелство и истинско спортменство една брезичка. Младите футболни надежди на България я нарекоха "Дърво на спорта" и го посадиха за спомен в централния градски парк на Чирпан.