Младите футболисти на ЦСКА родени 1999 година с треньор Веселин Ангелов спечелиха турнира в памет на „Михаил Николов”. Във финалната среща “армейците” се наложиха убедително с 5:1 над Славия. В първата си среща играчите на ЦСКА по категоричен начин победиха и Локомотив (София) с 6:1.

ЦСКА организира футболния турнир в памет на починалия от рак миналата година Михаил Николов. Тази година Мишето, както се обръщаха към него, трябваше да навърши 20 години. Той влиза в ДЮШ на ЦСКА през 1998 година, когато е само на девет години. Играе като полузащитник. Мишо бе с универсални футболни умения, талант и хъс за играта, които го правеха полезен и като защитник. Всеотдаен като спортист и приятел, Мишето бе лидер на тима, носеше с чест и гордост капитанската лента.

Михаил завоюва две републикански титли и купата на България с ДЮШ на ЦСКА, има участия и в юношеския национален отбор на България. Само на 17 години започва професионалната си футболна кариера в Родопа (Смолян).

Призът за най-добър защитник, който се връчва в памет на Мишо Николов получи Асен Георгиев от ЦСКА. Отличени бяха още Ангел Николов (Левски) най-добър вратар, Кристиан Николов (Славия) най-добър нападател и Богомил Богомилов (Локо Сф) най-добър полузащитник.

Шефът на ДЮШ на ЦСКА Георги Велинов поднесе плакет на 93 СОУ „Александър Белан”, където е основан клуб „Михаил Николов”. Бащата на Мишо - Никола Николов, даде на изпълнителния директор на ЦСКА Венцислав Живков купа в знак на признателност, която ще бъде подарена на музея на ЦСКА. От името на клуба Венцислав Живков поднесе на семейството на Михаил Николов плакет и купа./БЛИЦ