ЦСКА проявява сериозен интерес към българския национал Чавдар Янков, който в момента е собственост на Хановер, пише "7 дни спорт". Ръководството на червените дори се е свързало с хора от щаба на немците, за да разпитва за условията, при които футболистът може да се завърне у нас. Известно е, че Янков е твърда резерва в Хановер и едва ли попада в сметките на тима за следващия сезон. Преди два дни немците обявиха, че ще освободят някои от играчите си заради световната финансова криза.

“Действително имаме интерес към Чавдар. Той е футболист с доказани качества и при всички случаи ще бъде полезен за нашия тим ,“ признава пред изданието човек от ръководството на ЦСКА. От Хановер все още не са дали отговор дали ще пуснат халфа в българския шампион. Ако това се случи, той най-вероятно ще се присъедини към армейците през лятото.
 
Янков има действащ договор с немския тим до лятото на 2010 година. По всяка вероятност обаче той ще бъде прекратен по взаимно съгласие. Така шефовете на ЦСКА няма да платят и стотинка за национала. В България 24-годишният футболист е играл единствено в Славия. През 2005 г. е харесан от немците и заиграва в Бундеслигата, където така и не успя да се наложи./БЛИЦ