Специална молба е отправил руският шампион ЦСКА (Москва) към селекционера на българския национален отбор Любослав Пенев. Ръководството на московските „армейци” иска от Пенев да пусне Георги Миланов само за едно полувреме в контролата с Македония утре. Треньорът Леонид Слуцкий и щабът му все още се притесняват за халфа.

Миланов премина през лятото в руския шампион, но още не е записал официалния си дебют за клуба. Георги получи контузия в една от предсезонните контроли на ЦСКА и това го остави извън групата в мачовете с Локомотив (Москва) и Рубин (Казан).

За да не усложни състоянието на футболиста, Леонид Слуцкий вече е говорил с Любо Пенев Близнака да престои на „Филип II Арена” само 45 минути, съобщава „7 дни спорт”.

Очаква се първият мач на Миланов с екипа на ЦСКА в руската Премиер лига да бъде в неделя, когато „армейците” приемат на „Арена Химки" отбора на Ивелин Попов Кубан (Краснодар). "Армейците" играят домакинствата си на "Арена Химки", тъй като на "Лужники" в момента се провежда Световното първенство по лека атлетика.