Ръководството на ЦСКА последва идеята на вечния съперник Левски за продажба на виртуални билети за мачовете си и вече предлага пропуски за домакинските си мачове след подновяването на първенството.

Първата среща, за която "червените" пуснаха виртуални пропуски, е за мача срещу Локомотив (Пловдив) на 14 юни. Тяхната цена е 10 лева, а събраните средства ще бъдат предоставени на школата на клуба.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ето какво пише в официалния сайт на "червените":

Армейци,

ЦСКА пуска в продажба виртуални билети за първия си домакински мач след подновяването на футболното ни първенството. Двубоят от XXVI кръг е насрочен за 14 юни (неделя) от 21:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

При промяна на ограничителните мерки и допускане на публика на стадиона, всеки притежател на абонаментна карта или  виртуален билет, ще може да посети срещата и да подкрепи любимия отбор, при спазване на задължителните изисквания за безопасност. 

Всички събрани средства ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да подпомогнат развитието на детско-юношеската школа на клуба.

Цената на виртуалния билет е 10 лева.

 ВЗЕМЕТЕ СВОЯ ВИРТУАЛЕН БИЛЕТ ЗА МАЧА ЦСКА - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) 

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец". От днес билети ще се продават и във фен магазина на "Армията".