Скандалният Орлин Орлинов ще изкара пробен период в ЦСКА. За последно играчът бе в Спартак (Вн), а преди това бе част от отборите на Славия и Литекс. Младежкият национал бе изгонен от Спартак през април заради непрофесионално отношение. По време на зимната подготовка Дуци Симонович го наказа своя да се прибере пеша или с такси от Албена до хотела в Златни пясъци, тъй като направил куп простотии на тренировка.

Междувременно футболистите, които са на лагер в Австрия, проведоха сутрешното си занимание на базата в Санкт Вайт, като от основната група отново отсъстваха Владимир Манчев, Тодор Янчев, Павел Виданов, Иван Иванов и подготвящият се с тима Николай Манчев. Петимата състезатели се тренираха на облекчен режим във фитнеса с кинезитерапевта на отбора Петър Панчев, който днес празнува имения си ден.

По-голямата част от заниманието на основната група премина в стречинг упражнения. През останалата част футболистите имаха леки упражнения с топка преди мача с Жилина днес. Първата контрола на ЦСКА в Австрия ще се проведе днес от 19:00 часа българско време./БЛИЦ