Ситуацията в ЦСКА става още по-тежка, след като вече Костадин Стоянов изгърмя с допинг. На пресконференция днес от ръководството на клуба разкриха, че лекарят на тима Мирчо Крайнов е давал на футболистите без тяхно знание хранителна добавка, в която се съдържа забраненото вещество метилхексанамин Докторът е направил самопризнания и със сигурност ще бъде уволнен.
 
Притеснителното за ЦСКА е, че още четирима футболисти може да последват Костадин Стоянов заради невежия лекар. Борис Галчев и Мишел Платини са се явили на допинг проби след мача с Литекс в Ловеч, завършил 2:0 за “червените”. Тодор Янчев и Румен Трифонов са направили същото след равенството 2:2 с Лудогорец от последния есенен кръг.
 
Техните резултати ще станат известни в близките дни. Източници от Борисовата градина обаче разкриха пред БЛИЦ, че доктор Крайнов е давал същата хранителна добавка на играчите и преди въпросните два мача.
 
“Мирчо е изпаднал в голяма депресия от случилото се с Костадин Стоянов. Той се притеснява, че може да има негативни резултати и при пробите на другите четирима футболисти”, заявиха от ЦСКА.
 
Костадин Стоянов даде проба след вечното дерби с “Левски”, спечелено с 1:0. Вторият тогава играч на тима, явил се на теста, е бил резервата Иван Караджов. Вратарят обаче винаги отказвал да ползва предлаганите от д-р Крайнов добавки.