Капитанът Тодор Янчев попадна в групата на ЦСКА за утрешното символично домакинство срещу Берое в Сливен. Така бе потвърдена новината на БЛИЦ, че опитният полузащитник, който е възстановен от травмата, ще бъде на линия за шампионатния двубой от втория кръг. Все още извън състава е Владимир Манчев. В групата не влезе и неговият съфамилник – Николай Манчев, който почувства болки в коляното.
 Аут от отбора за мача с Берое е и вратарят Здравко Чавдаров, който не е напълно здрав след удара, получен на реванша с Дери Сити. Изненадващо с отбора не тръгна Светослав Петров, който няма здравословни проблеми.
Логично извън сметките на Любослав Пенев е Дормушали Саидходжа. Нападателят пътува в неделя за Русия, за да подпише с местния Спартак (Налчик). Муши ще играе под наем в руския тим в следващите три месеца. Рано тази сутрин „армейците” тръгнаха за Сливен. Избраниците на Любослав Пенев за двубоя с Берое:
Ивайло Петров, Иван Караджов, Божидар Стойчев, Йордан Тодоров, Иван Иванов, Костадин Стоянов, Апостол Попов, Кирил Котев, Йордан Минев, Тодор Янчев, Маркиньос, Викторс Морозс, Атанас Зехиров, Коста Янев, Руи Мигел, Иван Стоянов, Тодор Тимонов, Благой Пасков, Орлин Орлинов.