Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

ЦСКА тръгна за Турция с нов треньор и група от 22-ма футболисти. В курорта Болу "армейците" ще проведат втората част от лятната си подготовка, след като досега бяха на Боровец, както и изиграха една контрола на "Царско село" - загубата с 1:2 от руския Торпедо (Москва). На аерогара "София" внимание на журналистите отделиха единствено Стойчо Младенов и пресаташето на клуба Иван Ченчев. Последният представи новия кондиционен треньор на тима - Милен Цветанов.

На самолета за Истанбул се качиха 22-ма футболисти, като нито един от тях нямаше право да говори пред медиите. От щаба на "червените" уточниха, че всички нови футболисти ще могат да бъдат интервюирани на 15 юли, когато ще бъде официалното представяне на отбора за новия сезон на стадион "Българска армия".

"Тогава ще можете да говорите с играчите", заяви пресаташето Иван Ченчев.

"Не искам да говоря, защото ще наруша това, което е сведено до мен. Много ви моля, не ме преследвайте. Групата, с която заминавам е от 22-ма човека. С бразилеца - Саша Лукаш, който е на проби, ще подпишем договор. Одобрили сме го вече. За всичко друго питайте пресаташето на клуба", беше словоохотлив Стойчо Младенов.

"Няма проблеми в клуба. Всичко е нормално, отиваме на подготовка. Надявам се да бъде ползотворна. Надявам се да се върнем в добра форма и всички състезатели да се чувстват добре и да бъдат здрави, за да можем да стартираме положително в Лига Европа и шампионата", добави легендата.

Програма на ЦСКА:
01.07. – контрола със Сепахан (Иран)
04.07. – контрола с Волга (Русия)
07.07. – контрола с Виторул (Констанца, Румъния)
10.07. – за контролата с Металург (Запорожие, Украйна) все още се чака потвърждение
11.07. – 20:00 часа излитане от Истанбул
15.07.
– контрола на стадион "Българска армия”, търси се съперник