ЦСКА се опитва да нанесе удар по Левски и това може да стане на територията на Германия. “Червените” се опитват да уредят в Кьолн преминаването на Данчо Тодоров, пише в. “Меридиан Мач”.

“Козлите” следяха отблизо изявите на Живко Миланов от състава на шампионите, но през тази седмица стана ясно, че националът ще остане на “Герена” поне до зимата.
 
Тодоров е другият класен десен бек, останал в “А” група, след като Литекс направи сделката на лятото и продаде Станислав Манолев на холандския гранд ПСВ Айндховен.
 
Мениджърът на Тодоров Емил Данчев има повече от отлични връзки в Германия, където нашумя покрай трансферите на Димитър Бербатов.
 
Данчо Тодоров от доста време иска да си уреди клуб в чужбина, но няколко пъти се размина с възможността да напусне “Българска армия”.
 
Особено след конфликта му с Любослав Пенев през пролетта все по-усилено се говори за негова продажба, но до затварянето на трансферния прозорец остават по-малко от 10 дни.
 
Най-сериозен интерес към Тодоров досега показваха отбори от Румъния и Русия. При отпадане от Динамо (Москва) може да се очаква, че почти сигурно Тодоров ще напусне, за да може с парите от трансфера му шефовете да оптимизират бюджета./БЛИЦ