Съдбата на Джорджиан Паун в ЦСКА зависи от други двама футболисти – Христо Янев и испанеца Иван Боладо Паласиос. Румънският офанзивен полузащитник Паун продължава да е без договор, след като изкара пробен период по време на турнето в Либия. Треньорският щаб го хареса и засега го задържа в отбора за разлика от другия румънец – Никулае Мушат, който вчера официално беше освободен от ЦСКА.
Както първи БЛИЦ писа, ако ЦСКА успее да привлече Христо Янев, Паун е твърде вероятно да си тръгне без да подпише с “червените”.

Последният вариант за ново попълнение Иван Боладо Паласиос, който е собственост на втородивизионния испански Картахена, също играе на поста на Паун. Ако Паласиос пристигне, румънецът ще бъде разкаран. Офанзивният халф от северната ни съседка остави противоречиви впечатления в Либия, но все пак Димитър Пенев и Дуци Симонович го задържат в момента докато намерят друг вариант за офанзивен халф, който може да играе и зад нападателя. Заплатата на Паун, ако остане в Борисовата градина, ще бъде едва 5000 евро. Както преди няколко дни Димитър Борисов заяви, той е подарък от мениджъра Джовани Бекали./БЛИЦ