ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

ЦСКА гостува на Пирин в мач от 14 кръг на efbet Лигата. Двубоят на обновения терен на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград започва в 19:00 часа.

Ако тимът на Нестор Ел Маестро не допусне изненада и не загуби от „орлетата“, „армейците“ ще запишат любопитно постижение – 30 години без загуба от Пирин.

Последният успех на благоевградчани над „червените“ е записан на 20 март 1994 г. - 3:0. Балансът от последните 10 мача на стадиона на Пирин показва, че ЦСКА няма да загуби от Пирин, тъй като във въпросните срещи пет са завършили с победа за столичани, а пет пъти двубоите са приключили с равен резултат.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Треньорът Нестор Ел Маестро за първи път от 26 август ще може да използва нападателя Браян Морено. Той за последно беше в групата при равенството 1:1 с Черно море преди два месеца, когато получи контузия.

Лимитът за чужденци с паспорти извън ЕС пък не позволи по-ранното му завръщане в игра. Колумбиецът се отличи с гол и асистенция при победата с 5:1 над Литекс в контрола, играна през паузата. Това убеди Ел Маестро, че може да се довери на Морено, който попадна сред избраниците на треньора за сметка на Жираир Шагоян.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!