Селекцията в ЦСКА не е завършила. Новият треньор Едуард Йордаенску призна, че тимът се нуждае от нови попълнения. Той получи веднага уверение на ръководството, че ще получи необходимите средства за играчите, които иска. 

"Има няколко позиции, на които имаме нужда от подсилване. Не мога да кажа нищо по-конкретно. Казах на собственика, че се нуждаем от нови играчи, за да имаме отбор,  в който да има сериозна конкуренция", завърши 38-годишният специалист.

Финансовият директор Трифон Попов, който също присъства на представянето на Йорданеску, потвърди, че клубът ще отдели нужните средства за нови попълнения. 

38-годишният румънец сподели и очакванията си за стила на игра, който трябва да практикува отбора. 

"Важно е футболистите да играят като сплотен и добър отбор. Ще работим върху всеки един аспект на играта. Първо ще искам да разберат на теория всичко, което ще изисквам от тях. Не желая да правят нещата механично, а да мислят на терена. Не знам на какво ниво са тактическо, но ще разбера много бързо. Убеден съм, че бързо ще изградим нашия стил на игра и стратегия", сподели румънецът.

"Отворен съм към всички и ще говоря след всеки мач за играта на отбора. Надявам се изградим една основа на уважение. Не се страхувам от конструктивни критики. Надявам се да няма много такива без причина. Винаги търся друго мнение и ще се консултирам с хората около мен", каза още Йорданеску.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига