ЦСКА е на път да привлече футболист на немския Борусия (Дортмунд) и то без пари. Става въпрос за юношата на “червените” Михаил Александров, който от няколко дни вече е свободен агент, след като договорът му с “жълто-черните” изтече. Така ако ЦСКА решат да го върнат, няма да дадат нито лев за талантливия полузащитник. Мишо бе считан за един от най-големите таланти в историята на детско-юношеската школа на “армейците”.

През лятото на 2007 година той бе пред трансфер в Ливърпул, но пробмлем с работната виза тогава му попречи да замине за Англия. След това той предпочете офертата на Борусия (Дортмунд), с койт оподписа 3-годишен договор. През по-голямата част от престоя си в тима обаче българинът играеше за втория отбор и много рядко попадаше в представителния тим, за контроли или двустранни игри.

Интерес към Александров има от няколко отбора от Германия, както и родни тимове, сред които Черноморец и Славия.

Александров е роден на 11 юни 1989 година. Стана републикански шампион с юношите старша възраст на ЦСКА (родени 1988 година) с треньор Александър Йорданов, след като на финала отборът победи вечния съперник Левски след изпълнение на дузпи./БЛИЦ