ЦСКА започна с равенство пролетния дял от шампионата в Елитната юношеска група до 19 години. "Червените" завършиха 2:2 с Черно море. Двубоят се игра на стадиона в Етрополе, тъй като ЦСКА бе наказан с лишаване от домакинство за един мач.

Треньорът Сашо Борисов заложи на следния стартов състав: на вратата - Радослав Костадинов, в защитата играха Васил Попов, Божидар Чорбаджийски, Юлиян Илиянов и Асен Бойчев, а в халфовата линия и нападението действаха Петър Витанов, Сава Савов, Пол Александров, Радой Божилов, Димитър Маймунков и Никола Тодоров.

И двата гола за ЦСКА отбеляза централният нападател Никола Тодоров. Той се разписа в 30-ата минута и малко след почивката. В средата на второто полувреме Черно море намали резултата, а 5 минути преди края изравни от дузпа.

През второто полувреме в игра за ЦСКА се появиха Тодор Филев и Александър Аспарухов, които замениха съответно Асен Бойчев и Пол Александров. Във временното класирането ЦСКА изостава с 4 точки от лидера Литекс. Следващият мач на "червените" е на 1 март (събота), от 14:00 часа срещу "Левски" на "Герена"./БЛИЦ