Представителят на “ЦСКА Завинаги” Александър Чакмаков разкри, че дружествого още не е получило акции на клуба. Както е известно, има предложение сдружението да получи част от ценните книжа в замяна на ремонтните дейности, които извършва на стадиона. До окончателно споразумение по този въпрос още не се е стигнало.
 
“Отправихме предложение към Томов за акциите, но все още няма напредък в това отношение. За момента не сме постигнали съгласие за разпределението на акциите. Но и това не е приоритет на дружеството, ние не сме бакали, целта ни е да подпомогнем клуба. Това е първостепенната ни задача”, заяви Чакмаков пред “Тема Спорт”.
 
“Работата по Сектор “А” и игрищата за ДЮШ върви по график. Все още има някои разрешения, които трябва да с получат, за да започне пълноценно ремонтът на терените. Сектор “Г” го започваме веднага, след като приключим с централната трибуна, това е сигурно. Седалките вече са поставени, остават още някои други неща. По казуса с изсичането на дървета чакаме развитие. В четвъртък обжалвахме констативния протокол, наложен от общината. На базата на него е възможно да ни бъде наложена глоба. Ако не сме съгласни с нейния размер, ще обжалваме, но ако е в минимална стойност, ще я приемем”, допълни синът на първия капитан на ЦСКА.