Мажоритарният собственик на "Ботев" Цветан Василев уважи коледното тържество, организирано от Сдружение ПФК "Ботев" (Пловдив). Босът беше бурно аплодиран при влизането си в зала "Париж" на Новотел Пловдив. Благодетелят на най-стария футболен клуб поздрави присъстващите и отправи пожелания за следващата година.

"Реших да инвестирам в "Ботев" заради страхотната вярна публика, която не престана да подкрепя своя отбор в най-тежките му години. Голямото желание на всички ни е да видим "Ботев" отново в елита на българския футбол навръх стогодишния юбилей. Радвам се, че съм част от това мило тържество и знам, че през следващата година ни предстои много, много работа", заяви Цветан Василев пред присъстващите.

Банкерът седна на една маса с областния управител на Пловдив Здравко Димитров, кметът Иван Тотев и цялото ръководство на футболния клуб. На тържеството, което започна в символичния час 19:12, присъстваха още целият спортно-технически щаб, бивши и настоящи футболисти на клуба и членовете на сдружението организатор на купона и привърженици на "Ботев".

В няколко изречения президентът на "жълто-черните" Юли Попов асоциира клубните цветове с мъката и надеждата, които съпътстваха 2011 година. Той се зарече, че следващите 12 месеца радостта ще бъде водещето чувство сред феновете на "Ботев".