Нападателят на "Левски" Иван Цветков пропусна днешната тренировка заради лека контузия. В същото време първо занимание с основната група направи новият защитник Сюлейман Диамутен. Малиецът кацна в София вчера и снощи проведе индивидуална тренировка, но от днес вече се подготвя редом до съотборниците си.

Николай Костов подготвя играчите си в залата в столичния квартал "Драгалевци". Цветков остана на стадион "Георги Аспарухов", където правеше упражнения под погледа на д-р Иван Канелов. Травмата му не е сериозна и до няколко дни той ще поднови занимания със съотборниците си. Другите с леки контузии са Стефан Станчев и Нуно Пинто, които също като Цветков останаха на "Герена".

Възстановени са Дарко Тасевски и Орлин Старокин, които вчера също не тренираха пълноценно. С първия отбор продължава да се подготвя и юношата Никола Яначков.

Утре "сините" потеглят за Сандански, където ще бъдат на подготвителен лагер. Тимът на Николай Костов ще се подготвя на базата на бившия футболист Христо Златинов в село Вълково. Тренировката на "Левски" в четвъртък е с начален час 13:30, а в петък и събота - от 14:00. В неделя "сините" ще играят контрола със сателита си Септември (Симитли). Мачът е във Вълково от 13:30 часа.