Трансферите на играчи от Ботев в Локомотив (Пловдив) или в обратната посока често са поляризирали Града под тепетата, но сега цял отбор на “канарчетата” ще започне да носи екипа на “смърфовете”.

Юношеският отбор на Ботев на родените през 1998 г. футболисти ще се премести в големия градски враг, пише Plovdiv24.bg. Слухът за този "трансфер" броди из Пловдив от няколко дни, но до днес не бе намерил своето потвърждение.
 
Треньорът на този набор в Ботев Владо Чернев, обяви преди дни, че той и възпитаниците му вече нямат общо с "жълто-черните", но не иска да се ангажира все още със становище под цветовете на кой клуб ще се състезават за в бъдеще.
 
Днес административният директор на Локомотив Атанас Узунов потвърдил новината и заявил, че набор 98 е "вакантен" в Локомотив и го поема Владо Чернев, който вече има договор с "черно-белите".
 
Най-вероятно най-добрите футболисти, които са се състезавали за Ботев под ръководството на Чернев и най-добрите на Локо ще сформират бъдещата селекция на "смърфовете" в тази вазръставо група./БЛИЦ