Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев обяви пред CSKA-LIVE.TV, че омаловажаването от страна на Лудогорец на първото място на „червените“ в класирането е обида за „армейците“. Защитникът заяви, че в събота съотборниците му ще докажат, че закономерно са лидер. Той допълни, че тимът от Разград има да извърви дълъг път, за да стигне историята и успехите на ЦСКА.
 
"Ние не сме по-слаб отбор или по-малък клуб. Лудогорец има да извърви много дълъг път, за да ни стигне, а и надали някога ще се доближи до нашата история. Техните думи по наш адрес ни обиждат в някаква степен, несъмнено дразнят. Постоянно се спекулира, че едва ли не сме случайно на първото място. Но аз съм убеден, че в събота ще покажем, че това не е така и съвсем закономерно сме лидери", заяви Тунчев в интервю за клубната телевизия.
 
"Двубоят с Лудогорец ще е за престиж. Но и не му отдаваме прекомерна важност. В съблекалнята цари доста добро настроение. Всички са позитивно настроени за срещата и я чакат с голямо нетърпение. Невинаги отборът, който е по-класен, печели. Често важна роля изиграва мотивацията. А ние знаем как да се надъхаме за ключовите мачове. Стойчо Младенов умее да влиза под кожите ни. Готови сме да дадем всичко от себе си и нямаме намерение да отстъпим нито педя земя", добави капитанът на ЦСКА.
 
ЦСКА приема Лудогорец на 22 ноември (събота) от 16:00 часа в сблъсък на отборите, заемащи първите две места в класирането. „Червените“ имат аванс от пет точки. Срещата вчера беше поверена на Николай Йорданов, въпреки че „армейците“ отдавна бяха заявили, че не желаят този съдия да ръководи техни мачове.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите